Dames Hoodie Ragwear Werryo

Dames Hoodie Ragwear Werryo

Beginnend op: € 80,66

€ 60,49

-25%
Blijf warm en trendy met de dameshoodie Ragwear Werryo. Een must-have voor alle fashionista's van Vêtements Ragwear.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames Hoodie Ragwear Werryo

- categorie: "Kleding

Het Ragwear Werryo sweatshirt met capuchon voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabele, modieuze en milieuvriendelijke kleding. Gemaakt door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn inzet voor ethische en duurzame mode, combineert dit sweatshirt stijl met ecologisch bewustzijn.

Deze hoodie is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. De vrouwelijke, slanke pasvorm verbetert je silhouet en biedt optimaal comfort dankzij de zachte, lichtgewicht stof. De verstelbare capuchon beschermt je tegen kou en slecht weer en geeft je outfit een vleugje stijl.

Maar wat dit sweatshirt nog specialer maakt, is zijn inzet voor het milieu. Het is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen en is PETA-Approved Vegan gecertificeerd, wat garandeert dat er geen dieren zijn gebruikt bij de productie. Bovendien maakt Ragwearengage gebruik van milieuvriendelijke productietechnieken en wordt de CO2-voetafdruk beperkt tot empreinte.

Dit sweatshirt is niet alleen een ethische keuze, het is ook erg modieus. Het minimalistische, elegante ontwerp maakt het makkelijk om elke dag te dragen, of het nu voor een casual dagje is of een avondje uit met vrienden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past dus bij elke stijl en gelegenheid.

Doe geen concessies aan je stijl voor je ethische waarden, kies voor het Ragwear Werryo sweatshirt met capuchon voor dames en draag met trots een kledingstuk dat comfortabel, trendy en milieuvriendelijk is. Voeg het nu toe aan je garderobe en zet een nieuwe stap in de richting van ethische en duurzame mode.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2412-30016-5011
Kleur stoffige olijf
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1