Dames-T-shirt Ragwear Mintt Plus

Dames-T-shirt Ragwear Mintt Plus

Beginnend op: € 30,24

€ 22,68

-25%
Geef jezelf een vrouwelijke en trendy stijl met het Ragwear Mintt Plus T-shirt. Ontworpen door het beroemde merk Ragwear.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames-T-shirt Ragwear Mintt Plus

Het Ragwear Mintt Plus dames-T-shirt is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met de bekende merknaam Ragwear is dit T-shirt zowel trendy als van superieure kwaliteit.

Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een vrouwelijke snit die je vorm verbetert terwijl het comfortabel blijft om te dragen. De zachte, lichtgewicht stof zorgt ervoor dat je je de hele dag licht en fris voelt.

Het ontwerp van dit T-shirt is zowel eenvoudig als elegant, met zijn verfrissende mintkleur en moderne snit. Je kunt het gemakkelijk mixen en matchen met verschillende stijlen en dragen voor elke gelegenheid. Of het nu voor een casual dagje in de stad is of voor een gekledere look, dit T-shirt zal je onmisbare modebondgenoot zijn.

Het merk Ragwear staat bekend om zijn kwaliteit en inzet voor de bescherming van het milieu. Dit T-shirt is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, in overeenstemming met ethische en duurzame productienormen. Door dit T-shirt te kopen, maak je niet alleen een verstandige modekeuze, maar draag je ook je steentje bij aan de planeet.

Dit dames-T-shirt van Ragwear Mintt Plus is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Voeg dit tijdloze stuk vandaag nog toe aan je garderobe. Je hoeft het alleen maar te passen en je hebt voorgoed je nieuwe favoriete T-shirt.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-10002-5021
Kleur donkergroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1