Vrouwenblouse Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

Vrouwenblouse Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

Beginnend op: € 70,53

€ 52,90

-25%
De damesblouse Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4: een must-have dit seizoen voor een elegante, trendy stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 52,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4

essence De Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4 damesblouse is het toppunt van elegantie en stijl. Ontworpen door het beroemde merk Soaked in Luxury, is deze blouse een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een chique, tijdloos stuk voor hun garderobe. Deze blouse is gemaakt van een hoogwaardige stof en is zowel licht als comfortabel om te dragen.

Met zijn vrouwelijke snit en 3/4 mouwen, verbetert deze blouse met het silhouet en voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Het verfijnde ontwerp en de delicate details, zoals de parelmoeren knopen en de V-hals, maken hem zowel modern als tijdloos.

Of je nu een drukke dag op je werk hebt of een avondje uit met vrienden, de Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4 damesblouse zal je bondgenoot zijn. Je kunt hem dragen met een broek voor een professionele look of met een rok voor een meer vrouwelijke look. Hij is perfect voor elke gelegenheid en voegt een vleugje verfijning toe aan je stijl.

Deze blouse is niet alleen elegant, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan gemakkelijk in de wasmachine, waardoor het een praktisch kledingstuk is voor moderne, actieve vrouwen.

Verwen jezelf met de luxe van de Soaked in Luxury Luciana Amily 3/4 damesblouse en laat je verleiden door de tijdloze stijl en uitzonderlijke kwaliteit. Deze blouse is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een mode-investering die je niet zal teleurstellen. Voeg hem nu toe aan je collectie en laat hem je vergezellen op al je avonturen met elegantie en stijl.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30406484-301732
Kleur gerookte paprikapoeder
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene