Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Wila

Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Wila

Beginnend op: € 90,70

€ 27,36

-70%
Hul jezelf in stijl met de Soaked in Luxury Wila blouse met lange mouwen voor dames - elegantie en comfort binnen handbereik.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 27,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Wila

De damesblouse met lange mouwen Soaked in Luxury Wila is de perfecte mix van comfort en elegantie. Deze blouse van Soaked in Luxury is speciaal ontworpen voor vrouwen die zich zowel vrouwelijk als trendy willen voelen. Met zijn lange mouwen houdt hij je warm terwijl hij je een moderne en verfijnde look geeft.

Deze blouse is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden. De hoogwaardige stof zorgt de hele dag voor optimaal draagcomfort, terwijl de flatterende snit je vrouwelijke silhouet versterkt.

De blouse Soaked in Luxury Wila is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van neutraal tot felgekleurd, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle seizoenen. Het tijdloze, gestroomlijnde ontwerp maakt het een kledingstuk dat je jaar na jaar opnieuw kunt dragen.

Voeg deze blouse toe aan je garderobe en je zult niet teleurgesteld zijn. Hij is ontworpen voor moderne, actieve vrouwen en vergezelt je op al je avonturen met stijl en comfort. Dus wacht niet langer, koop nu de damesblouse met lange mouwen van Soaked in Luxury Wila en maak indruk waar je ook gaat.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30406614-301959
Kleur diep meer aquarel p
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene