Wikkeljurk Soaked in Luxury Cattie

Wikkeljurk Soaked in Luxury Cattie

Beginnend op: € 100,78

€ 70,54

-30%
Ontdek de wikkeljurk Soaked in Luxury Cattie, een must-have voor elegante, trendy vrouwen. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 70,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wikkeljurk Soaked in Luxury Cattie

De wikkeljurk Soaked in Luxury Cattie is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door Soaked in Luxury, belichaamt het perfect de elegante, verfijnde stijl van de moderne vrouw.

Deze jurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam. De vloeiende stof omhelst zachtjes de rondingen van het lichaam en verbetert het vrouwelijke silhouet. De wikkelsnit voegt een vleugje vrouwelijkheid toe en zorgt ervoor dat je de jurk naar wens kunt aanpassen.

Het tijdloze ontwerp van deze jurk maakt het een veelzijdig stuk voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid, de Soaked in Luxury Cattie wikkeljurk voor dames zal je in stijl vergezellen.

Met subtiele details zoals driekwart mouwen en een V-hals voegt deze jurk een vleugje verfijning toe aan je outfit. De sobere, elegante kleur past zich gemakkelijk aan je stijl aan, zodat je hem met verschillende accessoires kunt dragen om unieke looks te creëren.

Verwen jezelf met deze wikkeljurk voor dames van Soaked in Luxury Cattie en voeg een vleugje chic toe aan je garderobe. Bestel nu en laat je verleiden door de kwaliteit en stijl van dit must-have stuk van Soaked in Luxury.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407020-151247
Kleur mandarijn
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene