Dameshemd Soaked in Luxury Anette

Dameshemd Soaked in Luxury Anette

Beginnend op: € 90,70

€ 27,43

-70%
Ontdek het elegante Soaked in Luxury Anette overhemd voor dames - een must-have voor een geraffineerde, trendy garderobe.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 27,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd Soaked in Luxury Anette

Het Soaked in Luxury Anette damesshirt is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het Deense merk Soaked in Luxury, is dit overhemd elegant, comfortabel en tijdloos.

Het shirt Soaked in Luxury Anette is gemaakt van hoogwaardige materialen, valt perfect en voelt zacht aan tegen de huid. Het klassieke ontwerp en de verfijnde details maken het een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit in de stad.

Met zijn slanke pasvorm en lange mouwen accentueert dit shirt met het vrouwelijke silhouet en biedt het optimaal comfort. De V-hals en verborgen knopen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de effen kleur betekent dat het bij elke outfit gedragen kan worden.

Het merk Soaked in Luxury staat bekend om zijn kwaliteitsstukken en zijn vision tijdloze mode. Met het Soaked in Luxury Anette damesshirt ben je verzekerd van een duurzaam, stijlvol kledingstuk dat na verloop van tijd niet uit de mode raakt.

Dit shirt is verkrijgbaar in verschillende maten, past zich aan alle lichaamsvormen aan en is geschikt voor alle vrouwen. Dus voeg het Soaked in Luxury Anette damesshirt nu toe aan je garderobe voor een chique en trendy look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407077-182328
Kleur fuchsiarood
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene