Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Marjory

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Marjory

Beginnend op: € 100,78

€ 70,54

-30%
Maak een stijlvol statement met het shirt met lange mouwen Soaked in Luxury Marjory, een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 100,78

€ 70,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Marjory

Ontdek het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Marjory, ontworpen voor moderne, elegante vrouwen. Dit emblematische stuk van het Deense merk Soaked in Luxury is een must-have voor je garderobe.

Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige stof en biedt optimaal comfort terwijl het toch duurzaam is. De lange mouwen voegen een vleugje verfijning toe aan dit kledingstuk, terwijl de flatterende vrouwelijke snit je figuur zal verbeteren.

Het klassieke ontwerp van het overhemd wordt versterkt door subtiele details zoals parelmoeren knopen en een elegante kraag. Of je het nu draagt voor een zakelijke afspraak of een avondje uit met vrienden, het Soaked in Luxury Marjory overhemd zal je bondgenoot zijn voor een chique en trendy look.

Het merk Soaked in Luxury staat bekend om zijn inzet voor ethische en duurzame productiepraktijken. Door dit shirt te kopen, steun je een bedrijf dat kwaliteit en respect voor het milieu hoog in het vaandel heeft staan.

Het Soaked in Luxury Marjory damesshirt met lange mouwen is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past perfect bij je persoonlijke stijl. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie en laat je verleiden door zijn tijdloze look en uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407086-110701
Kleur witte fluistering
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene