Blazer voor dames Soaked in Luxury Relia

Blazer voor dames Soaked in Luxury Relia

Beginnend op: € 151,20

€ 113,40

-25%
Verfraai je look met de blazer Relia van Soaked in Luxury. Een must-have voor een elegante, trendy look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 151,20

€ 113,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Blazer voor dames Soaked in Luxury Relia

Ontdek de elegante, tijdloze stijl van de blazer damesbril Soaked in Luxury Relia. Gemaakt door het beroemde merk Soaked in Luxury, is deze blazer ontworpen voor vrouwen die geven om hun uiterlijk en op zoek zijn naar een kwaliteitsstuk om hun garderobe compleet te maken.

De blazer Relia voor dames is een perfecte mix van verfijning en moderniteit. De klassieke, slanke pasvorm verfraait je silhouet, terwijl de hoogwaardige stof je optimaal comfort biedt. Met zijn sobere, elegante kleur past hij gemakkelijk bij al je outfits, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit.

Deze blazer heeft ook subtiele details die een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toevoegen, zoals verfijnde metalen knopen en praktische zakken. Bovendien zorgt de kwaliteitsconstructie ervoor dat hij lang meegaat en bestand is tegen meerdere wasbeurten.

Of je nu een zakenvrouw bent, een trendy stadsbewoner of gewoon op zoek naar een essentiële garderobe, de blazer Soaked in Luxury Relia is een onmisbare aanvulling op je garderobe. Dankzij de veelzijdige stijl kun je hem op verschillende manieren dragen om unieke looks te creëren voor elke gelegenheid.

Mis deze elegante en tijdloze blazer niet, speciaal ontworpen voor vrouwen door Soaked in Luxury. Bestel nu en maak indruk met je nieuwe favoriete kledingstuk!

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407233-110701
Kleur witte fluistering
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene