Dames mackintosh Stutterheim Stockholm

Dames mackintosh Stutterheim Stockholm

Beginnend op: € 211,75

€ 116,71

-45%
Blijf stijlvol in de regen met de mackintosh Stutterheim Stockholm voor dames. Een must-have van het Zweedse merk Stutterheim voor alle vrouwen.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 211,75

€ 116,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames mackintosh Stutterheim Stockholm

De Stutterheim Stockholm mackintosh voor dames is een stijlvolle en praktische keuze voor alle vrouwen die uit de regen willen blijven en er toch stijlvol uit willen zien. Gemaakt door het gerenommeerde merk Stutterheim, is deze mackintosh ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de elementen.

De vrouwelijke, slanke pasvorm verbetert je figuur, terwijl de tijdloze kleur bij elke outfit past. Met zijn strakke, minimalistische ontwerp voegt deze mackintosh een vleugje verfijning toe aan je garderobe.

Deze mackintosh is gemaakt van hoogwaardige materialen en is waterdicht en ademend, zodat de regen buiten wordt gehouden en transpiratie wordt afgevoerd. Hij heeft ook een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen.

Of je nu in de stad bent of in de natuur, deze mackintosh van Stutterheim Stockholm zal je betrouwbare bondgenoot zijn om droog en stijlvol te blijven. Het tijdloze ontwerp maakt het een duurzame investering, perfect voor alle gelegenheden.

Laat de regen je stijl niet bederven, kies voor de Stutterheim Stockholm mackintosh voor dames en blijf stijlvol, ongeacht het weer. Een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden.

Extra informatie

Merk Stutterheim
Fabrikant SKU 3218-4002
Kleur grijs houtskool
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1