Vrouwentrainers Puma Select Mayu Teddy 41

Vrouwentrainers Puma Select Mayu Teddy 41

Beginnend op: € 90,75

€ 61,74

-32%
Kies voor de trendy, comfortabele stijl van Puma Select Mayu Teddy 41 trainers, de vrouwelijke touch van Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 61,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwentrainers Puma Select Mayu Teddy 41

Deze damesschoenen van Puma Select Mayu Teddy 41 zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een sportschoen van hoge kwaliteit. Het merk Puma staat bekend om zijn expertise op het gebied van stijl en prestaties, en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering.

Gemaakt van hoogwaardige materialen bieden deze sportschoenen optimaal comfort en zijn ze tegelijkertijd duurzaam en slijtvast. De neutrale kleur en het strakke ontwerp maken ze perfect voor elke outfit, van een actieve dag tot een casual avondje uit.

De rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip, terwijl de middenzool van schuimrubber optimale demping biedt voor langdurig comfort. De sportschoenen hebben ook een bovenwerk van zacht suède voor een stijlvolle look en luxe uitstraling.

Het ontwerp van deze Puma Select Mayu Teddy 41 sportschoenen is geïnspireerd op klassieke hardloopschoenen, maar met een moderne twist. Gewikkelde veters voegen een vleugje vrouwelijkheid toe en bontdetails op de zijkant en hiel zorgen voor een trendy, elegante look.

Of je nu een fashionista of een fanatieke sportster bent, deze damesschoenen van Puma Select Mayu Teddy 41 zijn de perfecte keuze om stijl en comfort te combineren. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en wees klaar om elke gelegenheid met vertrouwen en stijl aan te gaan.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 384887-02
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene