Damesoorbellen Cristian Lay 423420 [Grootte 9x9 cm]

Damesoorbellen Cristian Lay 423420 [Grootte 9x9 cm]

€ 45,38

€ 12,22

-73%
Verfraai je look met Cristian Lay oorbellen voor dames, het onmisbare accessoire om je outfit compleet te maken.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 11 of 13 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 423420

Oorbellen zijn een onmisbaar accessoire om een outfit af te maken en je gezicht te accentueren. En deze damesoorbellen van Cristian Lay 423420 zijn daarop geen uitzondering. Met hun elegante, verfijnde ontwerp voegen ze zeker een vleugje verfijning toe aan je stijl.

Deze oorbellen zijn gemaakt door het beroemde merk Cristian Lay en staan symbool voor kwaliteit en vakmanschap. De zorgvuldige afwerking en de keuze van hoogwaardige materialen maken ze tot een tijdloos, duurzaam sieraad.

Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn een echt modejuweel dat alle vrouwen zal aanspreken die op zoek zijn naar stijl. Hun delicate vorm en gouden kleur voegen een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe aan je outfit.

Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of elke dag, deze oorbellen zijn het perfecte accessoire om je gezicht en persoonlijkheid te benadrukken. Ze passen bij elke outfit, van de meest casual tot de meest chique, en staan geweldig bij tous stijlen.

Verwen jezelf met deze prachtige damesoorbellen Cristian Lay 423420 om een vleugje glamour en verfijning toe te voegen aan je look. Ze zijn ook een ideaal cadeau voor je naasten, een symbool van je liefde en zorg voor hen.

Wacht dus niet langer, laat je verleiden door deze damesoorbellen Cristian Lay 423420 en voeg een vleugje luxe toe aan je juwelencollectie. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 423420
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 9x9 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1