Damesoorbellen Cristian Lay 431890

Damesoorbellen Cristian Lay 431890

€ 18,15

€ 13,52

-26%
Verfraai je look met oorbellen van Cristian Lay, het essentiële accessoire voor een elegante, verfijnde vrouw.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 431890

Oorbellen zijn een onmisbaar accessoire voor alle elegante, stijlbewuste vrouwen. Met Cristian Lay 431890 damesoorbellen voeg je een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Deze oorbellen, ontworpen door het beroemde merk Cristian Lay, zijn een echt sieraad dat zeker de aandacht zal trekken.

Gemaakt met veel aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, zijn deze oorbellen het perfecte huwelijk van modern design en tijdloze elegantie. Door hun delicate vorm en zorgvuldige afwerking zijn ze een ideaal accessoire voor elke gelegenheid, van een chique avondje uit tot dagelijks gebruik op tous.

De zilveren kleur geeft je gezicht een vleugje glans en benadrukt je natuurlijke schoonheid. Of je nu kort of lang haar hebt, deze oorbellen passen perfect bij je kapsel en geven een vleugje glans aan je look.

Als vrouw is het belangrijk om accessoires te kiezen die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Met Cristian Lay 431890 damesoorbellen kun je je vrouwelijkheid en smaak voor mode laten gelden. Hun unieke ontwerp en tijdloze elegantie maken ze tot een accessoire dat je met vertrouwen en trots kunt dragen.

Of je ze nu cadeau geeft of jezelf trakteert, deze oorbellen zullen een waardevolle aanvulling zijn op je sieradencollectie. Dus ga je gang, laat je verleiden door de schoonheid en charme van Cristian Lay 431890 damesoorbellen. Verwen jezelf en creëer een sensatie met deze unieke en verfijnde juwelen die je zeker zullen vergezellen op al je avonturen.

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 431890
Kleur goud
Kleur Gouden
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1