Damesoorbellen Cristian Lay 436600 [Grootte 2,4x1,3 cm]

Damesoorbellen Cristian Lay 436600 [Grootte 2,4x1,3 cm]

€ 46,38

€ 13,52

-71%
Ontdek de elegantie en glamour van damesoorbellen Cristian Lay 436600. Geef al je outfits een verfijnde touch!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 436600

Cristian Lay 436600 damesoorbellen zijn elegante en verfijnde accessoires die een vleugje glamour toevoegen aan al je outfits. Deze oorbellen zijn gemaakt door het beroemde merk Cristian Lay en zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een uniek en tijdloos modeaccessoire.

Dankzij het delicate, verfijnde ontwerp zijn deze oorbellen geschikt voor tous alle stijlen en alle gelegenheden. Of het nu voor een chique avondje uit is, een dag op kantoor of een avondje uit met vrienden, ze zijn perfect om je outfit te verbeteren en je vrouwelijkheid te benadrukken.

Deze oorbellen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn zowel licht als duurzaam, waardoor je ze de hele dag met plezier zult dragen. Wat meer is, hun high-end afwerking en schitterende glans maken deze oorbellen de sieraden bij uitstek voor alle vrouwen die geven om hun uiterlijk.

Het elegante, tijdloze ontwerp van deze oorbellen maakt ze ook een ideaal cadeau voor je naasten. Of het nu voor een verjaardag, Moederdag of een andere speciale gelegenheid is, het geven van deze oorbellen zal een gewaardeerd en symbolisch gebaar zijn.

Kortom, Cristian Lay 436600 damesoorbellen zijn een must-have voor alle vrouwen die een vleugje glamour en elegantie aan hun outfit willen toevoegen. Wacht dus niet langer en voeg ze vandaag nog toe aan je juwelencollectie!

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 436600
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 2,4x1,3 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1