Damesoorbellen Cristian Lay 436670 [Grootte 1,3x1,3 cm]

Damesoorbellen Cristian Lay 436670 [Grootte 1,3x1,3 cm]

€ 38,32

€ 12,22

-68%
Versterk je vrouwelijkheid met oorbellen van Cristian Lay 436670. De elegantie en kwaliteit van een gerenommeerd sieradenmerk. Bestel nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Cristian Lay 436670

Ontdek de schoonheid en elegantie van de damesoorbellen Cristian Lay 436670. Deze oorbellen zijn gemaakt door het beroemde sieradenmerk Cristian Lay en zijn een echt modeaccessoire voor vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteit en verfijning.

Het ontwerp van deze oorbellen is zowel modern als tijdloos, waardoor ze het perfecte accessoire zijn voor elke gelegenheid. Of het nu voor een chique avondje uit is of voor een casual look, deze oorbellen zullen je bondgenoot bij uitstek zijn om je outfit compleet te maken.

Deze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Hun zorgvuldige afwerking weerspiegelt alle knowhow en expertise van het merk Cristian Lay, dat al jaren gespecialiseerd is in sieraden van topkwaliteit.

Hun elegante vorm en zilveren kleur zullen een vleugje verfijning toevoegen aan je stijl. De fijne, delicate details van deze oorbellen verfraaien je gezicht en geven je look een sprankelend accent.

Deze oorbellen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die zich graag mooi en zelfverzekerd voelen. Ze zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, dus je voelt ze niet eens aan je oren. Hun veilige sluitsysteem zorgt er ook voor dat ze de hele dag goed blijven zitten.

Verwen jezelf of een speciale vrouw in je leven met deze prachtige oorbellen Cristian Lay 436670. Ze zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid: verjaardag, Moederdag, Valentijnsdag of gewoon om iemand een plezier te doen.

Zoek niet verder, deze oorbellen van Cristian Lay 436670 zijn de perfecte keuze voor wie van schoonheid en kwaliteit houdt. Voeg ze nu toe aan je juwelencollectie en laat je verleiden door hun tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 436670
Kleur roze
Kleur Roos
Maat 1,3x1,3 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1