Sneakers KangaROOS [Grootte 41]

Sneakers KangaROOS [Grootte 41]

€ 141,12

€ 127,00

-10%
Ontdek KangaROOS Coil R1 Archive trainers, een must-have van KangaROOS die retro stijl en absoluut comfort combineren!

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

Ontdek KangaROOS Coil R1 Archive trainers, een must-have paar schoenen voor alle urban fashion fans! Deze sneakers van het beroemde merk KangaROOS combineren stijl en comfort voor een unieke en trendy look.

De KangaROOS Coil R1 Archive trainers hebben een bovenwerk van echt leer, wat superieure kwaliteit en opmerkelijke duurzaamheid garandeert. Het slanke, elegante ontwerp wordt geaccentueerd door subtiele details zoals het iconische logo van het merk op de zijkanten en de tong. Met hun tijdloze zwarte kleur passen deze sneakers bij al je outfits, van casual tot gekleed look.

Naast stijlvol zijn deze sportschoenen ook zeer comfortabel dankzij de EVA-schuimzool. Deze technologie zorgt voor optimale demping en een lichtgewicht gevoel bij elke stap. Je kunt ze dus de hele dag dragen zonder je moe of pijnlijk te voelen.

De KangaROOS Coil R1 Archive sportschoenen hebben ook een vetersluiting op rapide, zodat je ze gemakkelijk aan je voeten kunt aanpassen voor een perfecte pasvorm. Bovendien zorgt de rubberen buitenzool voor optimale grip op alle oppervlakken, waardoor ze ideaal zijn om mee door de stad te lopen.

Of je nu een fan bent van urban fashion of gewoon op zoek naar een comfortabel, trendy paar gympen, de KangaROOS Coil R1 Archive gympen zijn gemaakt voor jou. Aarzel niet langer en laat je verleiden door hun tijdloze design en uitzonderlijke comfort. Maak van deze sportschoenen een onmisbaar onderdeel van je garderobe en voeg een vleugje stijl toe aan al je outfits!

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47319-000-8000
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 41 - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene