Vrouwenoverhemd CULTURE Chianna

Vrouwenoverhemd CULTURE Chianna

Beginnend op: € 131,03

€ 36,41

-72%
Het damesoverhemd CULTURE Chianna: de perfecte combinatie vanesprit CULTURE voor de moderne, stadse vrouw.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 131,03

€ 36,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenoverhemd CULTURE Chianna

Het CULTURE Chianna damesoverhemd is de perfecte belichaming van het merkesprit CULTURE . Het is ontworpen voor de moderne, stedelijke vrouw en combineert stijl en comfort tot in de perfectie.

Dit overhemd is gemaakt van materialen van topkwaliteit en is zowel licht als duurzaam, waardoor het ideaal is voor dagelijkse temperatuurschommelingen. Het slanke, elegante ontwerp maakt het een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Met zijn slanke pasvorm en zorgvuldige afwerking laat het CULTURE Chianna overhemd je figuur beter uitkomen terwijl het je volledige bewegingsvrijheid geeft. De hoge kraag en manchetten met knopen voegen een vleugje verfijning toe aan het ensemble.

Dit overshirt is perfect voor alle gelegenheden en kan open gedragen worden over een T-shirt voor een casual look, of gesloten met een geklede broek voor een formelere look. De tijdloze stijl maakt het een veelzijdig stuk dat zich aan al je grillen aanpast.

Het CULTURE Chianna overshirt is ook een ethische keuze, omdat het merk zich inzet voor duurzame en verantwoorde productiepraktijken. Door dit product te kopen, steun je meer verantwoorde mode die het milieu respecteert.

Dit overshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle stijlen en persoonlijkheden. Voeg het toe aan je garderobe en laat je van je urban en trendy kant zien met het damesoverhemd CULTURE Chianna.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50109982-500026
Kleur blauwe wassing
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1