Vrouwenblouse CULTURE Hudson

Vrouwenblouse CULTURE Hudson

Beginnend op: € 60,45

€ 17,93

-70%
Ontdek de damesblouse CULTURE Hudson, het essentiële voor een chique en elegante look, getekend door het merk CULTURE.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,45

€ 17,93

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse CULTURE Hudson

De CULTURE Hudson damesblouse is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een chique en elegante look. Gemaakt door CULTURE, is deze blouse de perfecte belichaming van het moderne en vrouwelijkeesprit van het merk.

Deze blouse is speciaal ontworpen voor vrouwen en is zowel trendy als tijdloos. Het elegante, gestroomlijnde ontwerp is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

De kwaliteit van deze blouse is onmiskenbaar, dankzij hoogwaardige materialen en zorgvuldige productie. De lichte, vloeiende stof zorgt voor optimaal comfort en versterkt het vrouwelijke silhouet. De slanke pasvorm en verfijnde details zoals de parelmoeren knopen geven dit stuk een vleugje verfijning.

De neutrale kleur van deze blouse, verkrijgbaar in zwart of wit, maakt het een echte basic voor de garderobe van elke vrouw. Hij past gemakkelijk bij elke outfit, of het nu met een nette broek is voor een professionele look of met een rok voor een meer casual look.

Draag de damesblouse CULTURE Hudson en je maakt zeker een statement. De tijdloze, elegante stijl zal niet onopgemerkt blijven en zorgt ervoor dat je opvalt in stijl. Aarzel niet en voeg dit essentiële stuk nu toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110016-500012
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1