Donsjack voor dames CULTURE Angelika

Donsjack voor dames CULTURE Angelika

Beginnend op: € 131,03

€ 46,85

-64%
Elegantie ontmoet moderniteit in het dames donsjack CULTURE Angelika. Ontdek dit essentiële stuk voor een tijdloos silhouet.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 131,03

€ 46,85

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Donsjack voor dames CULTURE Angelika

De donsjas voor dames CULTURE Angelika is een must-have voor alle moderne, elegante vrouwen. Met zijn tijdloze ontwerp en vrouwelijke silhouet houdt hij je zeker warm en stijlvol tegelijk.

Dit donsjack is ontworpen door het beroemde merk CULTURE, al jarenlang specialisten in damesmode. Hun expertise en oog voor detail zijn duidelijk zichtbaar in elk stuk van hun collectie, en het Angelika donsjack is daarop geen uitzondering.

De elegante, trendy look maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een wandeling door de stad, een avondje uit met vrienden of een dag op het werk, het Angelika donsjack zal je vergezellen in stijl en comfort.

Dit donsjack is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is licht en comfortabel om te dragen, maar toch slijtvast en duurzaam. Bovendien houdt de dons- en verenvulling je zelfs op de koudste dagen warm.

Met zijn slanke pasvorm en afneembare riem zal het Angelika donsjack je figuur verbeteren en een vleugje vrouwelijkheid aan je outfits toevoegen. De hoge kraag en afneembare capuchon beschermen je tegen wind en regen, terwijl ze een vleugje stijl toevoegen aan je look.

De CULTURE Angelika donsjack voor dames is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke smaak en stijl. Wacht dus niet langer met het toevoegen van dit essentiële item aan je garderobe en ga de winter elegant en comfortabel tegemoet.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110156-181304
Kleur valk
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1