Damestas CULTURE Belise

Damestas CULTURE Belise

€ 15,07

€ 12,85

-15%
Versterk je stijl met de Tote bag CULTURE Belise , de perfecte metgezel voor elke gelegenheid, met een vleugje culture.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Damestas CULTURE Belise

De tote bag is een veelzijdig en onmisbaar accessoire voor elke moderne vrouw. Maar waarom zou je niet kiezen voor een tas waarmee je niet alleen je spullen kunt dragen, maar die ook je stijl en persoonlijkheid weerspiegelt? De Tote bag CULTURE Belise is de perfecte keuze voor alle vrouwen die praktisch en stijlvol willen combineren.

Gemaakt door CULTURE, deze tas is ontworpen voor vrouwen. Het elegante, gestroomlijnde ontwerp maakt het de perfecte accessoire voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dag op het werk, een weekendje weg in de stad of een avondje uit met vrienden. De Tote bag CULTURE Belise is de ideale metgezel voor al je dagelijkse activiteiten.

Deze tas is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Dankzij het grote formaat kun je er gemakkelijk al je benodigdheden in kwijt, of het nu je laptop, je bestanden of je persoonlijke spullen zijn. Bovendien heeft hij handige vakjes om je kleine spullen veilig en georganiseerd op te bergen.

Als vrouw zul je ook de kwaliteit van deze tas waarderen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en slijtvast, waardoor het een investering voor de lange termijn is. Bovendien maakt het tijdloze ontwerp het een accessoire dat je jarenlang kunt gebruiken.

De Tote bag CULTURE Belise voor dames is veel meer dan alleen een tas, het is ook een stijlstatement. Het unieke, moderne patroon voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Je kunt hem dragen met een elegante jurk voor een avondje uit, of met een jeans voor een casual dag.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, elegante kwaliteitstas, dan is de Tote bag CULTURE Belise echt iets voor jou. Met deze tas hoef je niet te kiezen tussen stijl en functionaliteit. Dus aarzel niet, voeg deze tas vandaag nog toe aan je collectie en maak een stijlstatement met CULTURE!

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110340-180521
Kleur gebrande olijf
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1