Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa VN

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa VN

Beginnend op: € 50,37

€ 37,77

-25%
Het T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa VN, voor een vleugje vrouwelijke, on-trend stijl. Bekijk het nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Kajsa VN

Ontdek ons nieuwe T-shirt met lange mouwen voor dames, CULTURE Kajsa VN. Gemaakt door het beroemde merk CULTURE, combineert dit T-shirt stijl en comfort voor de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

De lange mouwen van dit T-shirt bieden extra bedekking om je warm te houden op koelere dagen, terwijl de V-hals een vrouwelijke en elegante touch toevoegt. De slanke pasvorm met laat je figuur beter uitkomen terwijl het comfortabel blijft om te dragen.

Dit T-shirt is perfect voor moderne vrouwen met een sterk gevoel voor stijl. Het unieke, trendy ontwerp past bij al je outfits, zowel voor een casual dag als voor een geklede avond.

Dit T-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel zacht als slijtvast, voor langdurig comfort en kwaliteit die lang meegaat. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, zodat je het keer op keer kunt dragen zonder dat het zijn vorm of kleur verliest.

CULTURE Kajsa VN is een must-have in je garderobe. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op dit T-shirt met lange mouwen voor dames om een vleugje stijl en vrouwelijkheid toe te voegen aan al je outfits. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en is de perfecte keuze voor een onberispelijke look in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110506-190403
Kleur zeeschildpad
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1