Vrouwenbeha Yeaz Adore

Vrouwenbeha Yeaz Adore

Beginnend op: € 69,58

€ 53,86

-23%
Ontdek de bh-top voor dames Yeaz Adore: elegant, sportief en flexibel, perfect voor elke gelegenheid, van sport tot het strand tot de sportschool.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 69,58

€ 53,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Yeaz Adore

Met zijn stijlvolle asymmetrische snit en soepele, sportieve stof is deze top perfect voor intensieve trainingssessies, flows van yoga of elke andere gelegenheid wanneer je er op je best uit wilt zien.


Deze one-shoulder top van zacht, vochtafvoerend ultra materiaal is perfect voor elke workout. Of je nu bezig bent met het onder de knie krijgen van yoga poses of fitness sessies, de ADORE top heeft alles wat je nodig hebt. Het biedt de perfecte mix van stretch en ondersteuning zodat je je in elke situatie goed voelt en er cool uitziet.


De flexibele sportstof en het stijlvolle asymmetrische ontwerp zijn de perfecte combinatie voor die vroege ochtend yoga sessies, spontane strandtrips, intensieve workouts of late night clubavonturen. Of je het nu draagt als laagje of als statement piece, ADORE is een statement piece dat perfect is voor de sportschool, het strand en alles daartussenin. Dus ga ervoor! Voeg een vleugje sportieve elegantie toe aan elke outfit met ADORE.

Extra informatie

Merk Yeaz
Fabrikant SKU 503815
Kleur zwarte magie
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene