Damesketting Adore 5448644 [Grootte 15 cm]

Damesketting Adore 5448644 [Grootte 15 cm]

€ 200,66

€ 95,31

-53%
Verwen jezelf met de tijdloze elegantie van de Adore 5448644 damesketting en verfraai je look met zijn verfijnde, minimalistische ontwerp.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesketting Adore 5448644

De Adore 5448644 damesketting is een elegant en verfijnd sieraad dat een vleugje verfijning toevoegt aan je outfit. Met zijn minimalistische, tijdloze ontwerp is het perfect voor elke gelegenheid, van een chique avondje uit tot een casual dagje uit.

Deze ketting is gemaakt door Adore, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitscreaties en unieke ontwerpen. Het is ontworpen voor gedurfde, moderne vrouwen die zich willen onderscheiden met originele accessoires.

De ketting is gemaakt van verzilverd metaal, wat zorgt voor een schitterende glans en een elegante afwerking. De delicate ketting is versierd met een hartvormige hanger, die symbool staat voor liefde en vrouwelijkheid. De subtiele details en strakke lijnen maken deze ketting tot een echt uitzonderlijk sieraad.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen en is perfect voor alle lichaamsvormen. Hij is léger en comfortabel om te dragen, zodat je hem niet eens om je nek voelt hangen. Bovendien is hij hypoallergeen, waardoor hij ideaal is voor de gevoelige huid.

Je kunt deze ketting alleen dragen voor een minimalistische en elegante look, of combineren metautres sieraden voor een gedurfdere stijl. Het is ook een ideaal cadeau om te geven aan een speciale vrouw in je leven, voor haar verjaardag, Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid.

Kortom, de Adore 5448644 damesketting is een elegant, hoogwaardig en tijdloos sieraad dat een vleugje vrouwelijkheid toevoegt aan je outfit. Verwen jezelf of een speciaal iemand met deze prachtige halsketting die zeker een sensatie teweeg zal brengen!

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5448644
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 15 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene