Damesketting Cristian Lay 54659300 [Grootte 29 cm]

Damesketting Cristian Lay 54659300 [Grootte 29 cm]

€ 95,79

€ 12,22

-87%
Verhoog uw elegantie met de damesketting Cristian Lay. Een unieke creatie van het beroemde merk die bij al je outfits past.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesketting Cristian Lay 54659300

De Cristian Lay damesketting is een prachtig sieraad dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke outfit. Gemaakt door het beroemde sieradenmerk Cristian Lay, is deze ketting ontworpen voor vrouwen die tijdloze schoonheid en superieure kwaliteit waarderen.

Het ontwerp van de ketting is zowel eenvoudig als verfijnd, met een delicate zilveren ketting die met een hartvormige hanger benadrukt. De hanger is versierd met een druppelvormige edelsteen, die een vleugje levendige kleur en schittering aan het sieraad toevoegt.

Deze ketting is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een elegante avond is of een casual dagje uit. Hij kan alleen worden gedragen voor een minimalistische look of in combinatie metautres sieraden voor een gedurfdere stijl. Wat je outfit of persoonlijke stijl ook is, deze ketting past perfect en voegt een vleugje elegantie toe aan je look.

Deze ketting is niet alleen esthetisch mooi, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen. De zilveren ketting is duurzaam en verbleekt niet, zodat je jarenlang plezier zult hebben van dit sieraad. Bovendien is de edelsteen zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en schittering, wat extra waarde toevoegt aan dit toch al opmerkelijke sieraad.

Of je jezelf nu wilt verwennen of een speciaal cadeau wilt geven aan een belangrijke vrouw in je leven, de Cristian Lay damesketting is een perfecte keuze. Het wordt elegant verpakt geleverd, klaar om cadeau te geven aan die ene speciale persoon.

Kortom, de Cristian Lay damesketting is een uitzonderlijk sieraad voor vrouwen die houden van tijdloze schoonheid en elegantie. Voeg dit sieraad toe aan je sieradencollectie of geef het aan een speciaal iemand, je zult niet teleurgesteld zijn door de onvergelijkbare kwaliteit en schoonheid.

Extra informatie

Merk Cristian Lay
Fabrikant SKU 54659300
Kleur zilver/sargenté/zilver/zilver
Kleur Zilver
Maat 29 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene