Damesoorbellen Adore (x3) [Grootte 1 cm]

Damesoorbellen Adore (x3) [Grootte 1 cm]

€ 89,74

€ 48,78

-46%
Verheerlijk je stijl met damesoorbellen Adore, het must-have accessoire voor elke gelegenheid, ontworpen door Adore.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesoorbellen Adore (x3)

Adore damesoorbellen zijn de perfecte accessoire voor elke gelegenheid. Gemaakt door het merk Adore, worden deze elegante en vrouwelijke oorbellen geleverd in een set van drie om je nog meer stijlopties te geven. Met hun delicate, verfijnde ontwerp voegen ze een vleugje glamour toe aan elke outfit.

Of je ze nu draagt voor een speciale avond of een dag op kantoor, deze oorbellen zullen zeker de aandacht trekken en je look compleet maken. Door hun lichtheid en comfort zijn ze gemakkelijk de hele dag te dragen, zonder je oren te belasten.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze oorbellen duurzaam en slijtvast, zodat je ze keer op keer kunt dragen zonder dat ze hun glans verliezen. De zilveren kleur past gemakkelijk bij elke outfit en voegt een vleugje verfijning toe aan je stijl.

Verwen jezelf met deze damesoorbellen van Adore en voeg een vleugje luxe toe aan je sieradencollectie. Ze zijn ook het perfecte cadeau voor je geliefden, voor een verjaardag, jubileum of gewoon om je liefde en waardering te tonen.

Wacht dus niet langer, voeg deze prachtige Adore damesoorbellen toe aan je mandje en laat je verleiden door hun tijdloze schoonheid en uitzonderlijke kwaliteit. Ze zullen zeker een must-have worden in je juwelencollectie.

Extra informatie

Merk Adore
Fabrikant SKU 5490150
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 1 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 3