Vrouwenarmband Karl Lagerfeld 5512163 [Grootte 6,5 cm]

Vrouwenarmband Karl Lagerfeld 5512163 [Grootte 6,5 cm]

€ 130,08

€ 97,56

-25%
Ontdek de damesarmband Karl Lagerfeld, het must-have accessoire voor een vleugje stijl en elegantie elke dag. Nu verkrijgbaar!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Vrouwenarmband Karl Lagerfeld 5512163

Deze damesarmband van Karl Lagerfeld is het perfecte accessoire voor elke vrouw die op zoek is naar een vleugje stijl en elegantie in haar outfit. Ontworpen door het beroemde modemerk Karl Lagerfeld, belichaamt deze armband perfect de gedurfde en avant-gardistischeesprit van de ontwerper.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze armband zowel duurzaam als verfijnd. De zilverkleurige metalen schakels voegen een vleugje glans toe, terwijl het iconische Karl Lagerfeld logo op de sluiting een vleugje verfijning toevoegt.

Deze damesarmband is een echt sieraad dat bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Voor een chique avond of een casual dagje uit, het zal een vleugje charme en glamour aan je outfit toevoegen. Dankzij de verstelbare maat past hij perfect om je pols voor optimaal comfort.

Als gerenommeerd merk in de modewereld weet Karl Lagerfeld unieke en tijdloze stukken te creëren. Deze armband is geen uitzondering en zal snel een must-have worden in je sieradencollectie.

Trakteer jezelf op luxe en stijl met deze damesarmband Karl Lagerfeld. Of je hem nu alleen draagt of metautres sieraden, hij zal je pols verfraaien en je een zelfverzekerd en elegant gevoel geven. Wacht dus niet langer en voeg dit sieraad vandaag nog toe aan je collectie.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5512163
Kleur grijs/grijs
Kleur Grijs
Maat 6,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1