Damesketting Karl Lagerfeld 5512238 [Grootte 25 cm]

Damesketting Karl Lagerfeld 5512238 [Grootte 25 cm]

€ 150,24

€ 72,31

-52%
Verfraai je vrouwelijke look met de Karl Lagerfeld 5512238 ketting, een verfijnd sieraad geïnspireerd op de tijdloze ontwerpen van het beroemde merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesketting Karl Lagerfeld 5512238

Ontdek de damesketting Karl Lagerfeld 5512238, een elegant en geraffineerd sieraad dat perfect deesprit van het iconische merk Karl Lagerfeld weerspiegelt. Deze halsketting is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een modeaccessoire dat zowel modern als tijdloos is.

Het merk Karl Lagerfeld staat bekend om zijn unieke en gedurfde stijl, en deze ketting is daarop geen uitzondering. Gemaakt met de grootste aandacht voor detail, valt hij op door zijn strakke, minimalistische ontwerp. De subtiel in elkaar gevlochten schakels geven deze ketting een vleugje verfijning, terwijl de hanger met het Karl Lagerfeld logo een vleugje glamour chic toevoegt.

Deze ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen, met de perfecte lengte om het decolleté en de halslijn te accentueren. Het is ook zeer léger en comfortabel om te dragen, waardoor het een ideale keuze is voor elke gelegenheid, of het nu een elegante avond uit is of een casual dag in de stad.

De Karl Lagerfeld 5512238 damesketting is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als schittering garanderen. Het is ook hypoallergeen, waardoor het een veilige keuze is voor de gevoelige huid.

Deze ketting is meer dan alleen een modeaccessoire, het is een stijlstatement. Je kunt hem alleen dragen voor een slanke en elegante look, of in combinatie metautres sieraden voor een meer gedurfde touch. Wat je voorkeur ook is, deze ketting voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

Kortom, de Karl Lagerfeld 5512238 damesketting is een must-have sieraad voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant, modern en tijdloos accessoire. Verwen jezelf met dit kwaliteitsjuweel en voeg een vleugje stijl Karl Lagerfeld toe aan je juwelencollectie.

Extra informatie

Merk Karl Lagerfeld
Fabrikant SKU 5512238
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 25 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene