Damesketting Dkny 5520067 [Grootte 20 cm (8 inch)]

Damesketting Dkny 5520067 [Grootte 20 cm (8 inch)]

€ 150,24

€ 73,61

-51%
De damesketting Dkny 5520067: een geraffineerd stuk van Dkny om een elegante touch aan je outfit te geven.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Damesketting Dkny 5520067

De Dkny 5520067 damesketting is een verfijnd en elegant modeaccessoire dat klasse toevoegt aan elke outfit. Gemaakt door het gerenommeerde merk Dkny, is deze ketting speciaal ontworpen voor vrouwen die tijdloze sieraden van hoge kwaliteit waarderen.

Deze ketting is met zorg en aandacht gemaakt en is het resultaat van een perfecte combinatie van modern design en vakmanschap. De cirkelvormige hanger is versierd met subtiele, delicate details, die de kenmerkende minimalistische stijl van het merk weerspiegelen Dkny. De sterlingzilveren ketting voegt een vleugje sprankeling en verfijning toe aan het geheel.

Deze ketting is een must-have voor elke vrouw die een vleugje elegantie wil toevoegen aan haar alledaagse outfit. Of je hem nu draagt met een chique jurk voor een speciaal avondje uit of met een eenvoudig T-shirt voor een meer casual look, hij zal een vleugje verfijning toevoegen aan je stijl.

Deze ketting is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een ideaal cadeau voor een speciale vrouw in je leven. Of het nu voor een verjaardag, Moederdag of gewoon om haar je liefde en waardering te tonen is, deze ketting zal een perfecte keuze zijn.

De uitzonderlijke kwaliteit van deze ketting maakt het een investering voor de lange termijn. Het zal de tand des tijds doorstaan en een tijdloos modeaccessoire blijven in je sieradencollectie. Bovendien betekent het veelzijdige ontwerp dat je het bij verschillende gelegenheden en bij verschillende outfits kunt dragen.

Kortom, de Dkny 5520067 damesketting is een sieraad van hoge kwaliteit dat een vleugje verfijning toevoegt aan je garderobe. Met zijn minimalistische, elegante ontwerp is het de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een tijdloos modeaccessoire. Verwen jezelf of geef het cadeau aan een speciale vrouw in je leven, met deze ketting maak je zeker een statement.

Extra informatie

Merk Dkny
Fabrikant SKU 5520067
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 20 cm (8 inch) - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene