Dames Hoodie Puma Power Colorblock

Dames Hoodie Puma Power Colorblock

Beginnend op: € 60,50

€ 38,66

-36%
Maak een stijlstatement met de Puma Power Colorblock dames hoodie - gedurfd ontwerp en ultiem comfort gegarandeerd.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 38,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames Hoodie Puma Power Colorblock

Het Puma Power Colorblock sweatshirt met capuchon voor dames is een must-have voor alle vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Met het gerenommeerde merk Puma biedt dit sweatshirt de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en trendy design.

Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan. Het heeft een verstelbare capuchon om je te beschermen tegen de elementen en een praktische kangoeroezak om je handen warm te houden of kleine benodigdheden in op te bergen.

Het gedurfde colourblock ontwerp van dit Puma sweatshirt is zowel modern als stijlvol. De felle, contrasterende kleuren vallen iedereen op en geven je outfit een dynamische touch. Of je het nu draagt om te sporten of voor een ontspannen dagje in de stad, dit sweatshirt ziet er gegarandeerd trendy en casual uit op look.

Dit Puma sweatshirt is niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen voor optimaal comfort. Het is voorzien van DryCELL-technologie, die transpiratie van je huid afvoert zodat je droog en koel blijft tijdens je meest intensieve trainingen. Bovendien vormt de vrouwelijke snit zich perfect naar je lichaam voor een flatterend silhouet.

Of je nu fan bent van het merk Puma of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitssweatshirt, de Puma Power Colorblock dames hoody is een must-have keuze. Hij biedt moderne stijl, ongeëvenaard comfort en eindeloze functionaliteit, waardoor hij onmisbaar is in je garderobe. Mis dit sweatshirt van topkwaliteit niet en geef je outfit vandaag nog een vleugje kleur en stijl!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673724-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte