Damessandalen Kickers Preziosa

Damessandalen Kickers Preziosa

Beginnend op: € 59,49

€ 42,67

-28%
Glijd in comfort en stijl met de Preziosa sandalen van Kickers, een must-have voor de zomer.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damessandalen Kickers Preziosa

Kickers Preziosa damessandalen zijn een elegante keuze voor alle vrouwen die comfort en stijl graag combineren. Deze sandalen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Kickers en zijn ontworpen om zowel duurzaam als modieus te zijn.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel eenvoudig als verfijnd, met een echt leren bandje dat rond de enkel wordt gewikkeld voor een perfecte pasvorm. De dempende binnenzool biedt optimaal comfort, ideaal voor lange zomerdagen.

Deze sandalen hebben ook een slijtvaste rubberen buitenzool voor superieure grip en duurzaamheid. Of je ze nu draagt voor een dagje winkelen in de stad of voor een zomeravondje uit, Kickers Preziosa sandalen garanderen je een stijlvolle look en een onvergelijkbaar comfort.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Of je stijl nu casual of eleganter is, Kickers Preziosa sandalen passen bij elke outfit en geven je een stijlvolle, vrouwelijke look.

Deze sandalen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, een bewijs van de expertise van het merk Kickers. Je zult ze jarenlang kunnen dragen zonder dat ze vervagen.

Verfraai je garderobe met damessandalen van Kickers Preziosa, de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvolle maar comfortabele schoen. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan al je zomerse outfits.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959991-30-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1