Schoenen Fila voor vrouwen

Ontdek de schoenen FILA op Sneakin. De mooiste sportschoenen Fila voor mannen en vrouwen zijn nu verkrijgbaar in onze online shop, MIP (Made in Paradise).

Het populairste model voor vrouwen is de trainer Fila Disruptor Low die een retro look aan je stijl geeft!

Mythisch sportmerk dat de grootste heeft gekleed, Fila is verkrijgbaar in vele maten, modellen en kleuren! Laat u verleiden door het Italiaanse merk dat herkenbaar is aan zijn blauwe, witte en rode kleurencombinatie en zijn beroemde F-logobox!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste trainers Fila voor vrouwen

Het merk FILA is voor meerdere seizoenen terug van weggeweest. FILA is een tijdloos merk sportswear dat de tijd heeft weten te doorstaan door altijd voorop te blijven lopen in het sneakers spel. Het brede assortiment sportschoenen voor mannen en vrouwen is altijd trendy.

De ''comeback'' van het Italiaanse merkorigine is nog niet voorbij. FILA aarzelt niet om in zijn archieven te duiken om historische modellen opnieuw uit te brengen. Zo is het model FILA Venom erg populair bij sneakers verslaafden.

Ontdek of herontdek het merk FILA met een ruime keuze aan trendy sportschoenen op Madeinparadis.com. Verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren.