Veja Sneakers voor Dames aan de beste prijs

Het Franse merk Veja ontwerpt ethische en fair trade damestrainers. Transparantie, natuurlijke materialen vanorigine en eerlijke handel, u zult begrepen hebben dat Veja damesschoenen gemaakt zijn van ecologische en duurzame materialen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Vind onze selectie sneakers Veja en tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Vejahet Franse en geëngageerde damesschoenenmerk

Voor Veja betekent het dragen van een sneaker van het merk "staan met een voet in design en een voet in engagement" en het is met deze filosofie dat het bedrijf in 2005 werd opgericht rond de creatie van ecologisch verantwoorde schoenen uit eerlijke handel. Waarom is Veja gespecialiseerd in trainers? Simpelweg omdat de trainer voor de oprichters een symbolisch product is van onze generatie en onze tijd.

Veja Het bedrijf produceert en koopt zijn grondstoffen rechtstreeks in Brazilië met de bedoeling en ambitie om het Amazonewoud economisch te ontwikkelen en te beschermen.

De upcycling van maïs, het door Veja gekozen alternatief voor leer

Voor veel mensen gaat het stoppen met het gebruik van leer bij het ontwerpen van schoenen over veganistische mode. Terwijl niet velen leer vervangen door plastic dat met 99% olie wordt geproduceerd, besluit Veja om CWL te ontwikkelen, een veganistisch en van biologische oorsprong materiaal dat een echt duurzaam alternatief biedt voor leer en tegelijkertijd dezelfde deugden heeft als leer.

U ziet dus: Veja damesschoenen worden gemaakt met respect voor de mens en zijn omgeving dankzij rechtstreeks overleg met producentenverenigingen en fabrikanten.

De schoen Veja V-10 vrouw

Vlaggenschip model van het Franse merk, de V-10 is 10 jaar van liefde voor dit model. Dit emblematische model van het merk is samengesteld uit een bovenwerk in CWL, katoen bedekt met PU en hars uit maïsafval. De binnenvoering is van jersey (33% biologisch katoen & 67% gerecycled polyester). A

e binnenzool is gemaakt van wild Amazonerubber en andere synthetische materialen, altijd met het doel de rijkdom van het Amazonewoud te behouden en te vergroten.

De Veja Campo Chromefree Leather damestrainer.

Een ander zeer trendy model van Veja, deze dames Campo Leather is ook gemaakt met respect voor de mens en zijn omgeving. Gemaakt in de regio van Porto Alegre, Brazilië, wordt deze damesschoen gemaakt met een ChromeFree lederen bovenwerk, dat certificeert dat er geen zware metalen worden gebruikt tijdens het looien van het leer. Het resultaat is een zachter leer van hogere kwaliteit.

Er komen chroomvrije en gecoate canvas inzetstukken, een rubberen V logo en een binnenvoering die identiek is aan die van de V-10. De zool zal gemaakt worden van Amazone wild rubber zoals de V-10.

De Veja V-12 B-Mesh damesschoen

Veja heeft het materiaal B-Mesh ontwikkeld, een intelligente stof die zowel waterafstotend als ademend is, gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. B-Mesh zit door de hele schoen met waterafstotende suède en leren inzetstukken. De binnenvoering is nog steeds hetzelfde, gemaakt van jersey, het logo aan de zijkant is ook op dezelfde manier gemaakt als de andere rubberen modellen, evenals de zool.

Veja Venturi een zeer populaire trainer voor vrouwen

Dit op hardlopen voor vrouwen geïnspireerde paar is ook gemaakt met respect voor het milieu en de mens. We vinden een bovenwerk van Hexamesh (70% biologisch katoen en 30% gerecycled polyester), suède inzetstukken, V-knit en TPU details met nog steeds hetV logo in rubber, een jersey voering. De zool is daarentegen dikker dan de andere schoenen en vereist meer materialen zoals wild rubber, jute, gerecycleerde plastic flessen en andere synthetische materialen voor een zeer comfortabele zool die hoogwaardige demping biedt. Deze Venturi damesschoen van Veja wordt ook geproduceerd in de regio Porto Alegre.

Als u een meer ecologische en verantwoordelijke levensstijl wilt combineren met een perfecte stijl! Veja stelt u in staat om, via haar damesmodellen, actie te ondernemen voor het behoud van onze planeet met stijl! Laat je verleiden door een van de Veja damessneakers tegen de beste prijs!