Vrouwenbeha Triumph Cotton Classic Stretch N

Vrouwenbeha Triumph Cotton Classic Stretch N

Beginnend op: € 35,28

€ 25,61

-27%
Kies voor comfort en functionaliteit met de Triumph Cotton Classic Stretch N voedingsbh uit de Mamabel damescollectie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,28

€ 25,61

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Cotton Classic Stretch N

De Triumph Cotton Classic Stretch N damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, combineert deze bh stijl en functionaliteit perfect om je de hele dag een gevoel van welzijn te geven.

Bh's zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke vrouw en Triumph Cotton Classic Stretch N is daarop geen uitzondering. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp past hij bij elke gelegenheid en elke outfit. Of je hem nu draagt onder een casual t-shirt of een avondjurk, hij geeft je optimale ondersteuning en een natuurlijk gevormd figuur.

Deze bh is gemaakt van stretchkatoen en biedt ongeëvenaard comfort. De zachte, ademende stof is ideaal voor de gevoelige huid en garandeert de hele dag een licht gevoel. Bovendien past hij zich dankzij de stretchtechnologie perfect aan je lichaamsvorm aan voor een pasvorm op maat.

De Triumph Cotton Classic Stretch N damesbeha heeft ook voorgevormde cups die de buste optimaal ondersteunen en een natuurlijke vorm bieden. De verstelbare bandjes zorgen voor een persoonlijke pasvorm die past bij jouw voorkeuren en comfort.

Tot slot staat Triumph bekend om de kwaliteit van zijn producten, en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en blijft jarenlang mooi zonder zijn elasticiteit of vorm te verliezen.

Kortom, de Triumph Cotton Classic Stretch N damesbeha is een must-have keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning zonder aan stijl in te boeten. Een goede investering voor een essentieel stuk in je garderobe.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10003320-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene