Damesslipjes Sloggi Chic Midi

Damesslipjes Sloggi Chic Midi

Beginnend op: € 16,12

€ 12,23

-24%
Ontdek het comfort en de elegantie van Sloggi Chic Midi damesslips. Breed, plat elastiek voor perfecte ondersteuning, kanten details.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 16,12

€ 12,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesslipjes Sloggi Chic Midi

De Sloggi Chic Midi damesonderbroek is een must-have ondergoed voor elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl. Deze slip is gemaakt door het beroemde merk Sloggi en is de perfecte mix van kwaliteit en elegantie.

Met zijn slanke pasvorm en mid-rise tailleband vormt deze slip zich perfect naar de rondingen van een vrouw voor optimaal comfort, de hele dag lang. De zachte, lichtgewicht stof voelt aan als een tweede huid, ideaal voor nauwsluitende outfits.

De Sloggi Chic Midi slip is niet alleen comfortabel om te dragen, maar biedt ook veel bewegingsvrijheid dankzij het naadloze ontwerp. Je kunt dus gewoon je gang gaan zonder je zorgen te maken over je ondergoed.

Het elegante, tijdloze ontwerp maakt ze een echte must-have in je ondergoedlade. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je je stijl de vrije loop kunt laten door het model te kiezen dat het beste bij je past.

Sloggi staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, en de Sloggi Chic Midi damesonderbroeken zijn daarop geen uitzondering. Hun slijtvaste stof en zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat ze een leven lang meegaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en behouden ze hun vorm en kleur was na was.

Of je nu aan het werk bent, op een feestje of gewoon thuis, met Sloggi Chic Midi onderbroeken voel je je goed. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op onverslaanbaar comfort en stijl met deze damesonderbroek van Sloggi.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10005199-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene