Vrouwen tai slipjes Sloggi Control

Vrouwen tai slipjes Sloggi Control

Beginnend op: € 18,14

€ 13,65

-25%
Ontdek de tai slip Sloggi Control voor vrouwen, gemaakt van zacht, comfortabel katoen, om je welzijn en zelfvertrouwen een boost te geven.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 13,65

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwen tai slipjes Sloggi Control

Op zoek naar een comfortabele, stijlvolle slip die je de hele dag een gevoel van controle geeft? Kijk dan niet verder dan de Sloggi Control dames tai slip van Sloggi. Deze slip is speciaal ontworpen voor vrouwen en is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.

Deze slip is gemaakt van zachte, lichtgewicht stoffen en voelt aan als een tweede huid terwijl hij optimale ondersteuning biedt. Dankzij de elastische tailleband blijft hij de hele dag goed zitten, zonder in de weg te zitten.

Het ontwerp van de tai slip Sloggi Control is zowel eenvoudig als elegant. Met zijn klassieke snit en sobere kleur is hij gemakkelijk aan te passen aan alle outfits en stijlen. Of het nu voor een dag op het werk is of een speciale avond uit, deze slip zal je trouwe bondgenoot zijn.

Maar wat deze slips echt speciaal maakt, is hun controle. Dankzij de tai snit geeft het lichte ondersteuning rond de buik en heupen, waardoor je een glad, afslankend silhouet krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over je vorm, deze slip geeft je onwankelbaar zelfvertrouwen.

En als klap op de vuurpijl is de tai slip van Sloggi Control gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine gewassen worden en behoudt zijn vorm en zachtheid was na was. Je hoeft geen comfort op te offeren om stijlvol te blijven.

Dus wacht niet langer, trakteer jezelf op de Sloggi Control tai slip van Sloggi en geniet de hele dag van ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Deze slips zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en zelfvertrouwen.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10005204-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene