Vrouwenbeha Triumph Triaction Workout N

Vrouwenbeha Triumph Triaction Workout N

Beginnend op: € 55,45

€ 38,06

-31%
Ontdek de triaction sportbeha van Triumph voor een strak figuur en optimaal comfort. Een must voor alle actieve vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 38,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Triaction Workout N

De Triumph Triaction Workout N damesbeha is de ideale keuze voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele, hoogwaardige sportbeha. Ontworpen door het gerenommeerde merk Triumph, combineert deze bh stijl en functionaliteit om je te ondersteunen bij al je sportieve activiteiten.

Met een speciaal voor vrouwen ontworpen snit biedt de Triumph Triaction Workout N bh optimale ondersteuning voor alle busteformaten. Of je nu aan yoga, hardlopen of fitness doet, je kunt erop rekenen dat het ontwerp je onberispelijke ondersteuning biedt zodat je je volledig op je sessie kunt concentreren.

Triumph staat bekend om zijn expertise in het maken van kwaliteitsondergoed en de Triaction Workout N bh is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is lichtgewicht, ademend en slijtvast om maximaal comfort te garanderen tijdens je training.

Het elegante, moderne ontwerp zal zeker opvallen. Met de gekruiste rugbandjes en V-hals voegt deze bh een vleugje vrouwelijkheid toe aan je sportkleding. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw stijl en stemming.

De Triumph Triaction Workout N damesbeha is ook voorzien van de innovatieve Dynamic Lite-technologie voor een uitstekende vochtregulatie. Zo blijf je droog en comfortabel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Bovendien heeft hij voorgevormde cups voor een beter ademend vermogen en een natuurlijk gevormd silhouet.

Of je nu een doorgewinterde sportster bent of een beginner, de Triumph Triaction Workout N beha zal je bondgenoot zijn voor optimale prestaties. Laat een slecht passende bh je niet tegenhouden in je sportactiviteiten, kies voor kwaliteit en comfort met de Triumph Triaction Workout N dames bh van Triumph.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10006486-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene