Damesschoenen Toms Darcy

Damesschoenen Toms Darcy

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

-20%
Kies voor een casual stijl met Toms Darcy loafers voor dames. Comfortabel en trendy, perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesschoenen Toms Darcy

Toms Darcy dames loafers zijn het toonbeeld van elegantie en comfort. Ontworpen door het beroemde merk Toms, zijn deze loafers een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Hun klassieke, tijdloze silhouet maakt ze een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.

Gemaakt met uitzonderlijk vakmanschap en hoogwaardige materialen zijn deze loafers niet alleen mooi om te zien, maar ook ongelooflijk comfortabel om te dragen. Het soepele leren bovenwerk past zich perfect aan de vorm van de voet aan voor een persoonlijke pasvorm, terwijl de dempende binnenzool extra ondersteuning en demping biedt.

Naast comfortabel zijn deze mocassins ook erg praktisch. De rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor drukke dagen. Bovendien zijn ze door hun veterloze ontwerp gemakkelijk aan en uit te trekken, voor maximaal comfort de hele dag lang.

Maar wat Toms Darcy loafers echt anders maakt, is hun inzet voor een groter doel. Voor elk paar dat verkocht wordt, helpt Tomsengage iemand in nood door een paar schoenen te doneren aan iemand in nood. Dus als je deze mocassins koopt, trakteer je niet alleen jezelf op een kwaliteitsproduct, maar help je ook een positief verschil te maken in de wereld.

Of je ze nu draagt naar kantoor, 's avonds of voor een ontspannen dagje in de stad, Toms Darcy loafers zullen je bondgenoot bij uitstek zijn. Dus wacht niet langer, voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van het comfort en de stijl die ze bieden, terwijl je een goede daad verricht.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020826-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene