Vrouwenbeha Triumph Make-Up WHP

Vrouwenbeha Triumph Make-Up WHP

Beginnend op: € 40,32

€ 28,73

-29%
Ontdek de damesbeha Triumph Make-Up WHP, discreet onder kleding en gemaakt van 42% polyamide, 21% elastaan en 37% polyester.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 28,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Make-Up WHP

De Triumph Make-Up WHP damesbeha is de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beha die zowel comfortabel als elegant is. Gemaakt door het beroemde merk Triumph, is deze bh ontworpen om optimale ondersteuning te bieden en tegelijkertijd het vrouwelijke figuur te verbeteren.

Dankzij het elegante ontwerp en de perfecte pasvorm is deze bh ideaal voor alle gelegenheden. Of het nu voor een dag op kantoor is, een speciale avond uit of gewoon om je elke dag goed te voelen, de Triumph Make-Up WHP bh is de perfecte metgezel voor elke vrouw.

Het merk Triumph staat bekend om zijn kwaliteit en expertise op het gebied van lingerie. Deze bh is daarop geen uitzondering, met zijn hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking. Hij is ontworpen om lang mee te gaan en comfortabel te blijven, zelfs na herhaaldelijk wassen.

De Triumph Make-Up WHP bh is speciaal ontworpen voor vrouwen. Zijn vorm en verstelbare bandjes bieden optimale ondersteuning en absoluut comfort. Bovendien is hij verkrijgbaar in een groot aantal maten om te voldoen aan de behoeften van vrouwen van alle soorten en maten.

Deze bh is niet alleen comfortabel en praktisch, maar ziet er ook geweldig uit. Het elegante design en de geraffineerde details maken hem een aanwinst voor de garderobe van elke vrouw. Bovendien is hij verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij alle stijlen en smaken.

Kortom, de Triumph Make-Up WHP damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beha die zowel comfortabel als elegant is. Met zijn onberispelijke kwaliteit, perfecte pasvorm en geraffineerde ontwerp zal hij je figuur verfraaien en tegelijkertijd optimaal comfort bieden. Aarzel niet langer en verwen jezelf met dit juweeltje van lingerie van Triumph.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10113532-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene