Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling WP

Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling WP

Beginnend op: € 60,49

€ 38,12

-37%
Ontdek de Beauty-Full Darling bh van Triumph, een onzichtbaar model met tijdloze charme dat het vrouwelijke silhouet verbetert.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 38,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Beauty-full Darling WP

De Triumph Beauty-full Darling WP damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en elegante beha. Gemaakt door het gerenommeerde merk Triumph, combineert deze bh perfect vrouwelijk design en praktische functies om je optimale ondersteuning en een flatterend silhouet te geven.

De Beauty-full Darling WP bh is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de rondingen van het vrouwenlichaam. De zachte, rekbare stof past zich aan alle borstvormen aan en biedt de hele dag door comfort. De licht gewatteerde schuimrubberen cups bieden extra ondersteuning en een natuurlijke vorm, terwijl de verstevigde beugels perfecte ondersteuning bieden zonder samen te drukken.

Maar wat deze bh nog unieker maakt, is het elegante en verleidelijke ontwerp. Het delicate tule en bloemenborduursel op de cups voegen een vleugje vrouwelijkheid en romantiek toe. Het kanten detail op de bandjes en de satijnen strik in het midden geven deze bh een verfijnde touch.

De Beauty-full Darling WP bh is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Dankzij de verstelbare bandjes en de clips met meerdere niveaus kun je hem aanpassen aan je lichaamsvorm en de beste pasvorm vinden voor optimaal comfort. Bovendien zorgt het ademende, lichtgewicht materiaal ervoor dat je je de hele dag fris voelt.

Of je nu een drukke dag of een speciale avond voor de boeg hebt, de Triumph Beauty-full Darling WP damesbeha is de perfecte keuze voor ongeëvenaarde ondersteuning en comfort. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, perfect voor elke vrouw en elke gelegenheid. Dus trakteer jezelf op deze must-have bh van Triumph voor een vrouwelijk, elegant silhouet.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10157742-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene