Vrouwenbeha Triumph Claudette 104

Vrouwenbeha Triumph Claudette 104
Beginnend op: € 38,31
De Claudette bh Triumph: een tijdloze klassieker voor perfect comfort en ondersteuning, verkrijgbaar in onze damescollectie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 38,31
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Claudette 104

De Triumph Claudette 104 damesbeha is een must-have voor dameslingerie. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, combineert deze bh comfort en elegantie om je figuur te verbeteren. Met zijn verfijnde ontwerp en superieure kwaliteit zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden.

Deze bh is speciaal ontworpen voor vrouwen, met bandjes en een snit die is aangepast aan de vrouwelijke morfologie. De tijdloze zwarte kleur maakt het een veelzijdige keuze, perfect voor alle gelegenheden. Of je hem nu draagt onder een t-shirt of een avondjurk, hij zal je outfit elegant aanvullen.

Triumph staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale ondersteuning terwijl hij ongelooflijk zacht en comfortabel is om te dragen. De voorgevormde cups vormen zich perfect naar de vorm van je borsten en geven je de hele dag optimale ondersteuning.

Naast het comfort en de kwaliteit biedt de Triumph Claudette 104 damesbeha ook een elegant en vrouwelijk design. De delicate kanten details geven deze bh een vleugje sensualiteit en verfijning. Je zult je er mooi en zelfverzekerd in voelen, of het nu voor een dag op het werk is of een speciale avond uit.

Deze beha is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen voor praktisch dagelijks gebruik. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Wacht dus niet langer en voeg de Triumph Claudette 104 damesbeha toe aan je lingeriecollectie voor een vrouwelijke en elegante look voor elke dag op look.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166799-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene