Damesslipjes Triumph Essential Minimizer Hipster X

Damesslipjes Triumph Essential Minimizer Hipster X

Beginnend op: € 25,20

€ 20,06

-20%
Ontdek het onvergelijkbare comfort en de ondersteuning van damesslips Triumph Essential Minimizer Hipster X. Wees elegant met Triumph.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,20

€ 20,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesslipjes Triumph Essential Minimizer Hipster X

De Triumph Essential Minimizer Hipster X damesslip is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar optimaal comfort en ondersteuning. Gemaakt door het wereldberoemde merk Triumph, is deze slip de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Deze slip is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een must-have in je garderobe. De hipstersnit past zich aan alle lichaamsvormen aan en met verbetert de vrouwelijke rondingen. Bovendien maakt het slanke, elegante ontwerp het een discreet, veelzijdig ondergoed dat perfect is voor elke gelegenheid.

Wat deze slips uniek maakt is hun minimalisatietechnologie. Dankzij de hoogwaardige stof en de innovatieve constructie vermindert het zichtbaar de omvang van je heupen terwijl het optimale ondersteuning biedt. Je kunt dus afscheid nemen van oncomfortabel en onflatteus ondergoed. Met deze panty voel je je zowel mooi als comfortabel.

Gemaakt door Triumph, een merk dat bekend staat om zijn expertise in lingerie, zijn deze slips gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen wassen en dagelijkse slijtage. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een investering doet die lang meegaat als je voor deze slips kiest.

Naast comfortabel en ondersteunend is deze slip ook erg praktisch. De lage taille en platte randen maken ze onzichtbaar onder kleding, zodat je ze bij elke outfit kunt dragen zonder je zorgen te maken over lelijke vlekken. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende maten voor elke vrouw.

Kortom, als je op zoek bent naar damesondergoed dat comfortabel, stijlvol en praktisch is, dan is Triumph Essential Minimizer Hipster X het ondergoed voor jou. Vertrouw op Triumph om je het allerbeste in lingerie te bieden en trakteer jezelf op deze slips, die snel een must-have in je ondergoedlade zullen worden.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166828-00BU
Kleur orchidee
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene