Vrouwenbeha Triumph Essential Minimizer X

Vrouwenbeha Triumph Essential Minimizer X
Beginnend op: € 55,45
Verklein je borsten in stijl met de damesbeha Triumph Essential Minimizer X, een must-have van Triumph.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 55,45
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenbeha Triumph Essential Minimizer X

De Triumph Essential Minimizer X damesbeha is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beha die zowel elegant als praktisch is. Het merk Triumph staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en dit model is daarop geen uitzondering.

Deze bh is ontworpen om de buste te minimaliseren en tegelijkertijd perfecte ondersteuning en optimaal comfort te bieden. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en past zich perfect aan je lichaamsvorm aan voor een persoonlijke pasvorm.

De klassieke zwarte kleur maakt het een veelzijdige keuze die bij elke outfit gedragen kan worden. De licht gewatteerde cups helpen bij het creëren van een gladder, subtieler silhouet, terwijl ze extra ondersteuning bieden.

Het elegante ontwerp van deze bh maakt het ook een perfecte keuze voor speciale gelegenheden. Met de verstelbare bandjes en een clipsluiting op de rug kun je hem helemaal naar wens aanpassen voor optimaal comfort, de hele dag door.

Of je nu aan het werk bent, in de avond of gewoon geniet van een casual dagje uit, de Triumph Essential Minimizer X dames bh is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Het tijdloze ontwerp en de superieure kwaliteit maken het een onmisbare garderobe voor elke vrouw.

Gun jezelf het beste met de Triumph Essential Minimizer X damesbeha en geniet van ongeëvenaarde ondersteuning en comfort terwijl je de hele dag stijlvol en zelfverzekerd blijft. Vertrouw op het gerenommeerde lingeriemerk Triumph voor een bh die aan al je verwachtingen voldoet.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10166830-00BU
Kleur orchidee
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene