Damesbody Triumph Make-up Soft Touch

Damesbody Triumph Make-up Soft Touch

Beginnend op: € 55,45

€ 38,99

-30%
Laat je vrouwelijkheid zien met body Make-Up Soft Touch van Triumph. Hij is sculpturaal en tijdloos en laat je rondingen zachtjes uitkomen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 38,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbody Triumph Make-up Soft Touch

Het lichaam van een vrouw is een tempel en verdient de best mogelijke behandeling. Daarom heeft Triumph de Body Triumph Make-up Soft Touch voor vrouwen gecreëerd, om elke vrouw uitzonderlijk comfort en ondersteuning te bieden en tegelijkertijd haar figuur te verbeteren.

Deze body, vervaardigd door het gerenommeerde merk Triumph, is speciaal ontworpen voor vrouwen, waarbij gebruik is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bijzondere aandacht is besteed aan details. Het is gemaakt van een zachte, zijdeachtige stof die over de huid glijdt en licht en comfortabel aanvoelt.

Het ontwerp van Body Triumph Make-up Soft Touch is zowel elegant als functioneel. Het heeft voorgevormde cups voor optimale ondersteuning van de buste en verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm. Bovendien slankt de modellerende vorm de taille en heupen af, voor een onmiddellijk 'wespentaiseffect'.

Maar wat deze body echt bijzonder maakt, is de stofmake-up soft touch. Deze innovatieve technologie helpt de huid glad te strijken en camoufleert onvolkomenheden, voor een glad en egaal uiterlijk. Geen vlekken meer onder je kleding, met de Body Triumph Make-up Soft Touch voor dames ben je onder alle omstandigheden verzekerd van een vlekkeloze look.

Deze body is ideaal voor alle gelegenheden, van een formele avond uit tot een casual dagje uit. Hij kan onder elk type kleding gedragen worden, of het nu een strakke jurk, een blouse of een t-shirt is. Je voelt je comfortabel en zelfverzekerd dankzij de flatterende snit en huidvriendelijke stof.

Body Triumph Make-up Soft Touch is niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook heel gemakkelijk in onderhoud. Het kan in de wasmachine gewassen worden zonder risico op kromtrekken of vervagen, voor een lange levensduur.

Dus dames, wacht niet langer en verwen jezelf met het beste voor je lichaam met de Body Triumph Make-up Soft Touch damesbeha. Deze body is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en is een must-have in je garderobe. Verwen jezelf en onthul je natuurlijke schoonheid met dit kwaliteitsproduct van Triumph.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10194082-0004
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene