Dames string Triumph Tempting Sheer

Dames string Triumph Tempting Sheer
Beginnend op: € 15,13
Versterk je vrouwelijkheid met de Triumph Tempting Sheer string, ontworpen met zachte tule voor een gladde, elegante pasvorm onder je nauwsluitende kleding.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 15,13
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames string Triumph Tempting Sheer

De Triumph Tempting Sheer g-string van Triumph is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en sensualiteit. Deze string is ontworpen om vrouwelijke rondingen te benadrukken en is een echte verleidingstroef.

Deze string is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert zachtheid, lichtheid en weerstand voor optimaal comfort, de hele dag lang. De transparante kanten stof voegt een vleugje sensualiteit en vrouwelijkheid toe aan je outfit. Bovendien maakt het slanke, elegante ontwerp hem perfect om onder elk kledingstuk te dragen.

De Triumph Tempting Sheer damesstring heeft ook een perfecte pasvorm die zich vormt naar de vorm van het lichaam zonder samen te drukken of te knellen. Hij is ideaal voor actieve vrouwen die zich comfortabel willen voelen in hun bewegingen.

Naast comfortabel en aantrekkelijk is deze string ook praktisch dankzij de zorgvuldige afwerking. De discrete platte naden voorkomen vlekken op de huid en maken hem onzichtbaar onder nauwsluitende kleding. Bovendien zorgt de elastische tailleband voor optimale ondersteuning zonder te knellen.

De Triumph Tempting Sheer damesstring is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past zich aan alle lichaamsvormen en -stijlen aan. Of je hem nu elke dag draagt of voor speciale gelegenheden, hij laat je er zeker op je best uitzien en geeft je een vleugje glamour en vrouwelijkheid.

Aarzel dus niet langer en laat je verleiden door deze damesstring Triumph Tempting Sheer, een must-have in je lingerielade. Bestel hem nu en ontdek het comfort, de kwaliteit en de elegantie van het merk Triumph. Perfect voor alle vrouwen die zich elke dag mooi en zelfverzekerd willen voelen.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10215943-7572
Kleur decadente chocolade
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene