Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern WP EX

Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern WP EX

Beginnend op: € 55,45

€ 41,72

-25%
Onthul je vrouwelijkheid met de Triumph Modern WP EX katoenen kanten bh van het bekende lingeriemerk Triumph.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 41,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Katoenen kanten bh voor dames Triumph Modern WP EX

De Triumph Modern WP EX katoenen kanten bh voor dames is een must-have voor dameslingerie. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, combineert deze bh comfort, stijl en kwaliteit tot in de perfectie.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze bh ultiem comfort en een aangenaam gevoel tegen de huid. De delicate kanten rand voegt een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit toe, terwijl het optimale ondersteuning biedt om je figuur te verbeteren.

Het moderne, elegante ontwerp van deze bh maakt het een ideale keuze voor elke gelegenheid. Of het nu voor een dag op het werk is of een speciale avond uit, hij zal al je outfits met elegantie en discretie aanvullen.

Triumph is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en expertise in lingerie. Met deze bh ben je zeker van de duurzaamheid en weerstand van je lingerie. Bovendien zorgen de uitstekende pasvorm en verstelbare bandjes voor een perfecte pasvorm voor de hele dag comfort.

Deze bh is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwelijke lichaamsvormen en is een must-have in je lingeriecollectie. Hij verfraait je buste en geeft je een gevoel van welzijn, terwijl hij ook een modeaccessoire op zich is.

Kortom, de Triumph Modern WP EX katoenen kanten bh voor dames is een must-have voor alle vrouwen die comfort, stijl en kwaliteit willen combineren. Voeg hem nu toe aan je garderobe en laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10215960-00EP
Kleur neutraal beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene