Set van 2 damesstrings Triumph Smart Deco High Leg

Set van 2 damesstrings Triumph Smart Deco High Leg

Beginnend op: € 30,25

€ 22,69

-25%
Onthul je vrouwelijkheid met de set van 2 strings Triumph Smart Deco High Leg, collectie intieme kleding - seizoen AW2023.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 22,69

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 2 damesstrings Triumph Smart Deco High Leg

De set van 2 damesstrings van Triumph Smart Deco High Leg is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfortabel, elegant ondergoed. Gemaakt door het gerenommeerde lingeriemerk Triumph, zijn deze strings ontworpen om het vrouwelijke figuur te verbeteren en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden.

Het strakke, geraffineerde ontwerp van deze strings maakt ze een must-have voor je lingerielade. De zachte, rekbare stof omhelst je rondingen perfect en geeft je de hele dag bewegingsvrijheid. Met hun hoge taille benadrukken ze subtiel je taille en verlengen ze je benen voor een slank silhouet.

Dankzij de hoge snit zijn deze strings onzichtbaar onder nauwsluitende kleding, zodat je je favoriete outfits met vertrouwen kunt dragen. Dankzij de lichte, ademende stof zijn ze ook ideaal voor warme zomerdagen.

Het discrete Triumph logo voegt een vleugje verfijning toe aan deze string. Ze zijn verkrijgbaar in een pak van 2, bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en je kunt de kleuren aanpassen aan je stemming.

Of je nu op zoek bent naar comfortabel dagelijks ondergoed of elegante lingerie voor een speciale gelegenheid, deze damesstrings van Triumph Smart Deco High Leg zijn de perfecte keuze. Dus voeg ze vandaag nog toe aan je lingeriecollectie!

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10216859-6720
Kleur romige droom
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene