Set van 2 Braziliaanse strings voor vrouwen Triumph Smart Micro

Set van 2 Braziliaanse strings voor vrouwen Triumph Smart Micro

Beginnend op: € 22,21

€ 17,26

-22%
Verwen jezelf met comfort en elegantie met onze set van 2 Braziliaanse strings Triumph Smart Micro voor vrouwen. Ontdek de nieuwe collectie intieme kleding van Red Label.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 22,21

€ 17,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Set van 2 Braziliaanse strings voor vrouwen Triumph Smart Micro

De set van 2 Braziliaanse strings voor vrouwen Triumph Smart Micro is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfortabel, elegant ondergoed. Deze collectie van het beroemde merk Triumph biedt een vrouwelijke, moderne stijl en zorgt voor een perfecte pasvorm voor elk figuur.

nom De naam van het merk zelf, Triumph, roept succes en zelfvertrouwen op en dat is precies wat je zult voelen als je deze Braziliaanse string draagt. De flatterende snit van dit ondergoed zorgt ervoor dat u zich mooi en zelfverzekerd voelt, of u nu een dagje naar kantoor gaat of een romantische avond heeft.

Het materiaal van deze string is Smart Micro, een zachte, lichtgewicht stof die zich perfect vormt naar de rondingen van je lichaam zonder lelijke vlekken onder je kleding te maken. Je zult je de hele dag comfortabel voelen dankzij het ademende vermogen en het vermogen om op zijn plaats te blijven.

De set van 2 dames Braziliaanse strings Triumph Smart Micro wordt geleverd in twee verschillende kleuren en biedt variatie voor elke stijl en stemming. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart of hartstochtelijk rood, je zult zeker iets vinden dat bij je past met deze set.

Naast comfortabel en stijlvol is deze collectie Triumph Smart Micro Braziliaanse damesstrings ook gemaakt om lang mee te gaan. Hoogwaardige materialen en zorgvuldige productie garanderen slijtvastheid en een lange levensduur.

Dus dames, kijk niet verder dan de set van 2 dames Braziliaanse strings Triumph Smart Micro voor de perfecte combinatie van comfort, elegantie en kwaliteit. Met dit ondergoed ben je klaar om elke gelegenheid met vertrouwen en stijl tegemoet te treden. Voeg ze nu toe aan je garderobe en voel het verschil dat een gerenommeerd merk als Triumph kan maken.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10216875-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene