Damessandalen Birkenstock Madrid Synthetics

Damessandalen Birkenstock Madrid Synthetics
Beginnend op: € 85,71
Kies voor comfort en stijl met Birkenstock Madrid Synthetics sandalen voor dames. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 85,71
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Birkenstock Madrid Synthetics

Damessandalen van Birkenstock Madrid Synthetics zijn de perfecte keuze voor wie houdt van compromisloos comfort en stijl. Met hun strakke ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit zijn deze sandalen een must-have in je schoenencollectie.

Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Birkenstock en zijn ontworpen om optimaal comfort voor je voeten te bieden. De natuurlijke kurkzool vormt zich perfect naar de vorm van je voet en biedt ongeëvenaarde ondersteuning en demping. Zo kun je de hele dag lopen zonder de minste pijn te voelen.

Het synthetische bovenwerk van hoge kwaliteit is slijtvast en voelt zacht aan, voor extra comfort voor je voeten. De verstelbare riem aan de bovenkant zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt het mogelijk om ze naar wens aan te passen. Bovendien past de klassieke zwarte kleur bij elke outfit of gelegenheid.

De Birkenstock Madrid Synthetics sandalen zijn ook milieuvriendelijk, met hun zool van gerecycled kurk en milieuvriendelijke productie. Ze zijn niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

Deze sandalen zijn perfect voor de moderne, actieve vrouw en combineren stijl en comfort om je te vergezellen bij al je dagelijkse activiteiten. Of het nu een dag op kantoor is, een wandeling door de stad of een avondje uit met vrienden, ze zullen je bondgenoten zijn voor een trendy look zonder in te leveren op comfort.

Kijk niet verder dan Birkenstock Madrid Synthetics voor damessandalen om een vleugje stijl en comfort aan je garderobe toe te voegen. Voeg ze nu toe aan je winkelmandje en geef je voeten het beste van twee werelden.

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1026939
Kleur syn gewassen metallic zilver
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek NULL
Assortiment Madrid