Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Bumpy

Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Bumpy

Beginnend op: € 30,24

€ 17,24

-43%
Kies voor een chique stijl met de damesblouse met lange mouwen Vero Moda Bumpy. Comfort en elegantie van Vero Moda.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 17,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Bumpy

Ontdek onze damesblouse met lange mouwen Vero Moda Bumpy, een elegant en trendy stuk van het beroemde merk Vero Moda.

Deze blouse is zorgvuldig gemaakt van kwaliteitsmaterialen en biedt optimaal comfort en een flatterende pasvorm om het vrouwelijke silhouet te verbeteren. De lange mouwen voegen een vleugje verfijning en klasse toe aan deze blouse, waardoor het een perfecte keuze is voor elke gelegenheid.

Het merk Vero Moda staat bekend om zijn moderne stijl en chique maar toch casual stukken. Met Bumpy kun je gemakkelijk verschillende looks creëren. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual daglook look, of met een rok en hakken voor een gekledere avondlook.

Het ontwerp van Bumpy is zowel eenvoudig als verfijnd, met subtiele details zoals parelmoeren knopen en manchetten met knopen. De licht getailleerde pasvorm met versterkt het silhouet zonder te getailleerd te zijn en biedt optimaal comfort terwijl het elegant blijft.

Deze blouse is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij alle stijlen en smaken. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale, tijdloze kleuren of gedurfde patronen, er is voor ieder wat wils. Voeg een vleugje kleur toe aan je garderobe met de felrode Bumpy of kies voor klassiek zwart voor een tijdloze look.

Gemaakt door Vero Moda kun je zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van deze blouse. Hij is gemaakt om lang mee te gaan en zal jarenlang een waardevolle toevoeging aan je garderobe zijn.

Kijk niet verder dan de Vero Moda Bumpy damesblouse met lange mouwen voor een stijlvolle en comfortabele outfit. Wacht niet langer en voeg hem nu toe aan je collectie voor een look die elke keer weer een statement maakt.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10275283-4377861
Kleur bruine linze
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Assortiment NOOS