Dames spijkerjack Vero Moda Zorica

Dames spijkerjack Vero Moda Zorica

Beginnend op: € 40,32

€ 25,36

-37%
Trendy dameskleding: het denim jack van Vero Moda Zorica, een must-have van het merk die je meteen moet hebben!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 25,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames spijkerjack Vero Moda Zorica

Het spijkerjack voor dames van Vero Moda Zorica is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Dit denim jack van het bekende merk Vero Moda combineert stijl en comfort voor een trendy en casual look.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardig denim en is slijtvast en voelt zacht aan. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en geeft je veel bewegingsvrijheid. De gewassen details en contrasterende stiksels geven dit klassieke jack een moderne touch.

Het denim damesjack van Vero Moda Zorica past gemakkelijk bij elke outfit. Draag het over een jurk voor een vrouwelijke, casual look look, of over een T-shirt en jeans voor een meer casual stijl. Het is ook perfect voor koele zomeravonden of herfstdagen.

Naast stijlvol is deze jas ook praktisch, met twee borstzakken en twee zijzakken. Het sluit met zilverkleurige metalen knopen voor een authentieke, tijdloze look look.

Vero Moda staat bekend om zijn kwaliteitsartikelen en dit denim jack is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en seizoen na seizoen een vast onderdeel van je garderobe te blijven.

Dus wacht niet langer, voeg het Vero Moda Zorica denim jack voor dames nu toe aan je collectie en geniet van een casual, on-trend stijl die nooit uit de mode raakt.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10279789-4095106
Kleur medium blauw denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS