Vrouwenblouse Vero Moda Gema Gabi

Vrouwenblouse Vero Moda Gema Gabi

Beginnend op: € 43,35

€ 34,68

-20%
Ontdek de nieuwe Vero Moda Gema Gabi blouse voor dames, een fashion must-have van Vero Moda.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 43,35

€ 34,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Vero Moda Gema Gabi

De Vero Moda Gema Gabi damesblouse is een tijdloos stuk dat een must-have is voor je garderobe. Met zijn elegante, vrouwelijke ontwerp is hij perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Het merk Vero Moda staat bekend om zijn trendy stijl en kwaliteitskleding, en deze blouse is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht en comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam.

De snit van deze blouse is speciaal ontworpen om de vrouwelijke rondingen te omhelzen en het figuur te verbeteren. De flatterende V-hals met accentueert de hals en het decolleté, terwijl de lange mouwen een vleugje elegantie toevoegen.

Het verticale streeppatroon geeft een strakke look en verlengt het silhouet, terwijl de kanten details op de schouders een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toevoegen.

Deze blouse is ook gemakkelijk te combineren met elke outfit. Draag hem met een getailleerde broek voor office chic look, of met een jeans voor een meer casual look. Je kunt hem zelfs dragen met een rok voor een vleugje elegantie voor een avondje uit.

Met de Vero Moda Gema Gabi damesblouse maak je zeker een statement telkens als je hem draagt. Dus ga je gang en voeg hem toe aan je collectie. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10300111-4399245
Kleur zwarte gema
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene